İZMİR / ÇİĞLİ - Yunus Emre İlkokulu

May

Küçük Eller Genç Kalemler Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından yazılan hikayelerden oluşan e kitabımız yayınlanmışştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyıl Karne Töreni

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılı sonu tatili okulumuzda yapılan tören ile başladı.

Ock

Dönem Sonu etkinlekleri kapsamında okulumuzda çeşitli yarışmalarve karşılaşmalar düzenlendi.

Kas

Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuzda yapılan etkinlikler ve 10 Kasım töreni ile anıldı.

Kas

Cumhuriyetmimizin 100. yılı okulumuzda yapılan törende coşku ile kutlandı.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Brilik Günü dolayısıyıla hazırlanan okul gazetemi yayına sunuldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde okulumuzda şiir dinletisi yapıldı.

Ekm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni öğretim dönemiyle birlikte öğrenciler için trafik eğitimlerine başladı. Çocukların eğlenirken trafik konusunda bilinçlendirildiği eğitimlerden bu yıl 12 bin çocuğun yararlanması hedefleniyor.

TEKNOLOJİ GELİŞTİREN VE ÜRETEN BİR TÜRKİYE İÇİN

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

Okul Müdürümüz Ali ÖZGÜL okulmuuzdaki görevine 07.08.2023 tarihinde başlamıştır